Den Gode Butik ved Nykøbing Sj.

Den Gode Butik er set udefra en lille spændende forretning, – set indefra en enorm stor spændende forretning, med et imponerende udvalg af spændende effekter hentet hjem fra de ca. 10 årlige indkøbs rejser til Belgien og Frankrig.

Det er altså unikke varer der er håndplukket med henblik på at passe ind i den gennemførte stil som hersker i forretningen.
Den Gode Butik

Indehaveren Susanne Klein viser beredvilligt rundt i de mange lokaler og fortæller med entusiasme om hendes mangeårige bestræbelser på at skabe netop en forretning hvor de mange trofaste kunder hver gang de besøger forretningen, kan finde nye dekorative effekter til indretningen af hjemmet.
Det er Susanne som selv restaurerer de mange hjembragte møbler og finurlige sager, hvilket også fortæller lidt om kærligheden til de ting som finder vej til forretningen -så udover de mange arbejdstimer bliver der også tilsat lidt hjerteblod.
Den Gode Butik Den Gode Butik Den Gode Butik Den Gode Butik

At besøge Den Gode Butik uden at finde noget nyt og spændende at tage med hjem, tror jeg simpelthen ikke kan lade sig gøre.
Hver gang man bevæger dig blot nogle få meter i forretningen viser der sig på forunderlig vis nye fascinerende kuriositeter.
Vareudvalget kan vel nærmest beskrives som rustik fransk landstil tilsat lidt industrielt design med et strejf af kitch og retro – og en hel del mere.
Tag en tur til foretningen og se det selv.
Der er åbent hver dag i sommerhalvåret, resten af året i weekender og på helligdage kl. 11 – 16.
Det er altid muligt at aftale tid for et besøg uden for åbningstid.
Den Gode Butik
Østerlyngvej 148
4500 Nykøbing Sj.
Tlf: 2295 1290

Se også aktuelle nyheder på forretningens Facebook side.