Galleri Art10

Galleri Art10 er et super initiativ.

This slideshow requires JavaScript.

Galleri Art10 er næsten nødt til at blive en success, ikke mindst fordi det er stiftet af ikke mindre end 10 stk. kunstneriske ildsjæle. Der er lagt et stort arbejde i istandsættelsen for at kunne præsentere de mange kunstnere i lyse og indbydende lokaler med en nærmest iboende kreativ ånd.
Det er ikke bare et galleri til udstilling, men også i høj grad tænkt som et samlingssted for udveksling af tanker og idéer og ikke mindst for at lave workshops og undervisning i form af korte kurser og events.
Netop det at kunne drage andre ind i det kunstneriske virke uden at man behøver have den store erfaring – men blot lyst, er også en del af tanken bag galleriet. Et eksempel er, at der i skrivende stund blev gjort klar til en workshop hvor Line Højmann giver børn fra 8 – 10 år mulighed for at prøve kræfter med pensler og lærred. (der er endnu ledige pladser d. 12 Marts).
Et rigtigt fint supplement til de kreative tilbud der hmm…., bestemt ikke er for mange af i kommunen, medmindre det netop er sådanne ildsjæle der står for det.
Det fremgik også helt klart at man ville arbejde ihærdigt med projekter som inddrager kunst i det offentlige rum, men kunne ønske sig en hel del mere politisk/praktisk velvilje og opbakning.
Ikke desto mindre har man startet et sted og ofret tid og penge, også i håbet om at det kan udvikle sig og vokse ud over lokalerne og ind i byens liv – et entusiastisk initiativ vi kun kan byde velkommen.

Det skal nu ikke fjerne fokus fra de mange kunstværker som bliver præsenteret på bedste vis i en dejlig uhøjtidelig atmosfære, så læg vejen forbi og nyd det – måske der er et billede som vil med hjem!

Åbningstiden er Torsdag og Fredag 16 – 19 & Lørdag og Søndag 11 – 16.
Læs meget mere om galleriet, intentionerne og de enkelte kunstnere på www.art10.dk

Galleri Art10