holbaekantik.dk

 

Holbæk Antik

Fandt endelig på et ord der dækker sidens indhold!

 

holbaekantik.dk er en samling af links, beskrivelser og artikler om antikviteter, design, genbrug, kunst, kunsthåndværk og livsstil i Vestsjælland.

Den oprindelige tanke var at samle alle kreative tiltag i området på ét sted, så det er muligt både for lokale og udefra kommende se hvad der rører sig i området og dermed synliggøre de mange gode kræfter.
Siden bliver nu udvidet med indlæg og små artikler om nogle af alle de sære kuriositeter og samlerobjekter man kan møde på sin vej gennem det Vestsjællandske landskab.
Vestsjælland er jo pr. tradition rigt på kunstnere og kreative mennesker, men min erfaring er at det er lidt tilfældigt hvem man får kendskab til og at der i området sker langt mere end man umiddelbart skulle tro.

holbaekantik.dk har også en “storebror” – holbaek-web.dk

 – der spænder mere bredt og aktivt vil prioritere hvad der sker lige nu.
Holbæk-web.dk

Det vil så betyde at det primært er på holbaek-web.dk der skrives artikler om steder og aktuelle begivenheder – og holbaekantik.dk skifter langsomt karakter til at have mere info om effekter af interesse for antik & design interesserede.

Har du en forretning eller er kreativ indenfor de områder siderne dækker, – har du kendskab til steder der burde omtales – er du meget velkommen til at kontakte os.
Det er i alles interesse at promovere området – og selvfølgelig en god ide hvis du linker til holbaekantik.dk eller holbaek-web.dk, for at give dit bidrag til at gøre vores smukke område lidt mere kendt;-)

 

Vi er også at finde på Facebook, hvor du kan skrive om arrangementer eller komme med spørgsmål om antik & design.
holbaekantik.dk


 Og så laver vi selvfølgelig også gerne din website, video eller foto!
catchmedia